4p
400 g kycklingbröst
peppar
bordssalt
1 burk körsbärstomater
2 vitlöksklyftor
2 msk tomatpuré
2 msk riven parmesan
3 msk olivolja
300 g pastaskruvar3 msk olivolja
1/2 påse färsk basilika
Salt & Peppar
* Krydda kycklingbröstet med salt och peppar, fräs ytan i en panna och lägg på en form i ugnen i 25 min.
* Koka pastan efter anvisning på paketen. Låt pastan rinna av och låt den ligga kvar i durkslaget.
* Häll olja, ost, tomatpuré och hackad vitlök i en varm gryta och rör om, tills osten har smält.
* Häll olja, ost, tomatpuré och hackad vitlök i en varm gryta och rör om, tills osten har smält.
* Skär köttet i tärningar och rör ned det.
* Vänd sedan ner pastan i grytan.
* Stör över hackad basilika, och vänd runt.
* Skär tomaterna i fjärdedelar, och vänd ner dem i pastan.
* Krydda med salt & peppar efter smak.
* Vänd sedan ner pastan i grytan.
* Stör över hackad basilika, och vänd runt.
* Skär tomaterna i fjärdedelar, och vänd ner dem i pastan.
* Krydda med salt & peppar efter smak.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar