onsdag 8 maj 2013

Lätt Kycklingwok

Lätt Kycklingwok

4p
600g kycklingfilé
1 purjolök
1 röd paprika
250g broccoli
1 burk vattenkastanjer
1 burk bambuskott
250g äggnudlar
2 dl lätt crème fraîche
2 msk soja
1 msk pressad lime
1/2 tsk röd currypasta
1 krm cayennepeppar
Salt & Peppar

* Strimla purjolök och kyckling och fräs upp i en panna - Krydda med salt och peppar.
* Koka nudlarna efter anvisning.
* Tillsätt och fräs upp strimlad paprika, broccolibuketter, vattenkastanjer och bambuskott i pannan.
* Blanda crème fraîche, soja, lime, currypastan, cayennepeppar, salt och peppar i en bunke.
* Lägg i de kokade nudlarna i pannan tillsammans med såsen och blanda runt.
* Servera!

TIPS! Detta recept går även att laga med lövbiff istället för kyckling!

1 kommentar:

  1. men hallåå, vad gör du av såsen som du lagt i bunken då?? :D Kram Stephanie

    SvaraRadera