tisdag 23 oktober 2012

Himmelsk lövbiffsgryta

Himmelsk lövbiffsgryta

4p
400g lövbiff
1 stor rödlök (2 små)
3 vitlöksklyftor
1 1/2 msk soja
100g philadelphiaost - vitlök & örter
4 dl crème fraîche
2,5 dl grädde
1 köttbuljongtärning
2 msk basilika
1 tsk paprikapulver
150g champinjoner
1 paprika
Salt & Peppar

* Hacka rödlöken och fräs i pannan.
* Strimla lövbiffen och låt den få fin färg i pannan med löken.
* Lägg i pressad vitlök, mjukost, crème fraîche, grädde, soja, buljong och kryddor.
* Låt koka i 10 min.
* Lägg i skuren paprika och champinjoner och låt koka ytterligare 5 min.
* Servera med pasta!

TIPS! Låt den första koktiden bli 20 min istället för 10 om du vill ha lövbiffen mer mör.
Det går alldeles utmärkt att byta ut lövbiffen mot kyckling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar