måndag 9 maj 2011

Snabb kycklingpasta med pepprig sås

Snabb kycklingpasta med pepprig sås

4p
900 g kyckling
1 gul lök
1 röd lök
1/2 msk mjöl
1/2 dl lingonsylt
2 vitlöksklyftor
2,5 dl grädde
2 dl mjölk
1 krm timjan
Salt, peppar, vitlökspeppar, paprikapulver

* Dela kycklingen på längden i 1 cm tjocka skivor. Stek upp och krydda med salt, peppar, vitlökspeppar och paprikapulver.
* Lägg över kycklingen på en tallrik.
* Hacka röd- och gul lök och fräs upp tillsammans med mjölet. Tillsätt grädden, lingonen, mjölken och de pressade vitlöksklyftorna.
* Krydda såsen med salt, peppar, vitlökspeppar och timjan.
* Tillsätt kycklingen och låt koka upp.
* Servera med pasta och ärtor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar